Start bouw huurwoningen Het Klavier in Aarle-Rixtel

Nieuwsbrief 2 - november 2017. 

Samen met gemeente Laarbeek, het Dorpsplatform van Aarle-Rixtel, Adriaans Bouwgroep en andere betrokkenen, hebben wij op woensdag 22 november symbolisch het startsein gegeven voor de bouw van 22 sociale huurappartementen in Het Klavier in Aarle-Rixtel. 

Na de toespraken hebben wethouder Buter van gemeente Laarbeek, de heer Verschuuren van het Dorpsplatform Aarle-Rixtel en de heer Alders van Bergopwaarts samen een aantal palen in de grond geslagen met een grote hamer. De bouw van de huurappartementen is hiermee gestart!  

Type woningen
In het appartementengebouw komen twee- en driekamerappartementen met huurprijzen tussen de €590,- en €640,- per maand (exclusief servicekosten). Alle woningen worden voorzien van een balkon of dakterras en een eigen berging op de begane grond. Ze zijn geschikt voor jong en oud. De auto kan men parkeren op de nabij gelegen openbare parkeerplaatsen.

Planning
Naar verwachting worden de woningen eind 2018 opgeleverd. Het is nog niet bekend wanneer de huurappartementen worden aangeboden via het reguliere woningaanbod van Woningbouwvereniging Bergopwaarts. Houdt u hiervoor de website www.hureninhetklavier.nl, de nieuwsbrief, Facebook en Twitter van Bergopwaarts in de gaten. Bergopwaarts zal er samen met de bouwer alles aan doen om de overlast voor de omwonenden zoveel mogelijk te beperken. 

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts